Copiii din Ungheni și Călărași, care au împlinit 14 ani, vor putea câștiga un covor țesut după propria imaginație

Foto: Facebook / Covoare Ungheni

Întreprinderea Covoare Ungheni provoacă copiii, care au vârsta de până la 14 ani, din Ungheni, Călărași, dar și din întreaga republică să participe la concursul „Eu pictez covorul meu” și să-și creeze covorul cu design personalizat.

Concursul este deschis până pe 10 aprilie, astfel că doritorii pot desena pe o foaie A4 covorul visurilor lor, pe care ar vrea să-l aștearnă în camera sa. „Originalitatea este încurajată, adică desenul nu trebuie să arate ca un covor. Acesta poate fi desenat în orice tehnică, dar obligatoriu să fie „de mână” (imaginile de computer și imprimările nu vor participa în concurs).  Preferabil în desen să fie folosite nu mai mult de 5 culori”, se arată în postarea făcută pe facebook a Covoare Ungheni.

Toate fotografiile desenelor vor fi postate pe pagina de facebook a întreprinderii pe 14 aprilie și acestea vor fi votate prin „like-uri”. Fotografia cu mai multe aprecieri va fi desemnată câștigătoare. Votarea online va dura între 14 și 28 aprilie. Pe data de 5 mai vor fi publicate rezultatele voturilor și lista câștigătorilor. Iar pe 3 iunie în cadrul sărbătoririi „Zilei Internaționale a Copilului” Covoare Ungheni va oferi câștigătorilor covoarele țesute după compoziția creată de aceștia.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *