Locuitorii satului Costuleni vor avea o localitate mai curată

Sursa foto: Primăria Costuleni

Locuitorii satului Costuleni vor avea o localitate mai curată. Iar pentru a fi posibil acest lucru, în scurt timp va fi procurat un tractor multifuncțional.

În luna decembrie a anului 2022, reprezentanții primăriei din localitate au anunțat că datorită unui apel lansat de Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, localitatea va dispune de un serviciu local de întreținere a drumurilor locale și spațiilor verzi modernizat, dotat cu un tractor multifuncțional.

Potrivit lui Andrei Rudicov, primarul localității Costuleni, suma preconizată pentru achiziționarea tractorului este 126 mii lei,  în continuare urmează să aibă loc licitația pentru procurarea utilajului. Autoritățile publice locale speră că vor intra în posesia tractorului în primăvara acestui an. ”Prin câștigarea acestui proiect și odată cu achiziționarea unui tractor cu utilajele necesare, vom avea o infrastructură îmbunătățită, care va favoriza dezvoltarea localității și a nivelul de viață a locuitorilor din satul Costuleni”, a spus dânsul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *