În vama Sculeni permisele de conducere false sunt găsite ca pe bandă rulantă

Sursa foto: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni permisele de conducere false sunt găsite ca pe bandă rulantă. Angajații Direcției Regionale Vest au depistat și au ridicat de la doi călători – permise de conducere, cu semne rezonabile de falsificare. Ambele cazuri au fost înregistrate în weekendul trecut.

Potrivit informației oferite de către Poliția de Frontieră a Republicii Moldova, la linia de control s-a apropiat un mijloc de transport cu itinerarul „Moldova – Cehia”, printre pasageri a fost legitimat un cetățean moldovean de 42 de ani. Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus controlului de nivelul II, iar ca rezultat a fost depistat un permis de conducere moldovenesc falsificat. Conaționalul nu a putut explica cele descoperite, fiind sigur că deținea un act veridic.

Al doilea permis a fost depistat la ruta „Moldova – Franța” unde polițiștii de frontieră au verificat suplimentar un pasager – cetățean al Ucrainei de 44 de ani. Ca urmare, a fost depistat un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile române, cu indici de falsificare. În declarații, persoana a comunicat că obținuse documentul în Ucraina, contra unei sume de bani.

Cercetările continuă în vederea elucidării circumstanțelor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *