VIDEO / Tinerii din Măcărești au construit un Equality Hub

„Acest spațiu a devenit foarte popular în rândul tinerilor. Aici se întâlnesc atât băieți, cât și fete, care lucrează la ateliere creative, organizează seri tematice de film, participă la discuții publice, mese rotunde, etc. Deși unele activități nu au fost din cadrul proiectului, ne bucură  foarte mult să știm că foișorul construit de noi este utilizat de tineri și pentru alte activități”, a spus Alina Zibrițchi, co-coordonatoarea proiectului „Equality Hub”.

”În construcție s-au implicat toți, și tinerii, și noi, angajații instituției, și, bineînțeles, autoritățile publice locale”, a spus și Maria Antoniuc, directoarea Liceului Elada, pe teritoriul căruia este construit foișorul respectiv.

Mai multe detalii despre  Equality Hub – ul construit de tinerii din Măcărești, putea vedea în video de mai jos sau pe pagina de Facebook a Centrului Media pentru Tineri. 

 

Acest produs a fost realizat de către Centrul Media pentru Tineri, în cadrul Proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women, în parteneriat cu UNICEF Moldova. 
 
Părerile și opiniile exprimate aici aparţin autorilor și nu reflectă neapărat punctul de vedere al UN Women, al UNICEF sau al Uniunii Europene.

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *