Nu știi ce se faci săptămâna aceasta? Iată lista evenimentelor ce vor avea loc la Ungheni

Imagine simbol: forum.romanian-portal.com

Azi, 12 decembrie, ora 16:00, la Palatul de Cultură, va fi organizată o sărbătoare de suflet pentru toți unghenenii. Primăria municipiului Ungheni vă invită la sărbătoarea de ”Sfântul Andrei”, începând cu orele 16:00 în sala mică a Palatului de Cultură. Vor evalua Ansamblul ”Flori de Castan” și Ansamblul „Vârsta de Aur”.

Marți, 13 decembrie, IP Centrul Cultural Multifuncțional ”Regina Maria” organizează un atelier de confecționare a jucăriilor și decorațiunilor de crăciun, distracții cu jocuri, muzică și multe dulciuri. Toate aceste vor începe la orele 15:00, intrare liberă.

Miercuri, 14 decembrie, în Sala Mare a Palatului de Cultură, începând cu ora 15: 00, va avea loc un Concert de colinde și cântece de iarnă sub genericul ”Muzica Unește”. Va evolua Ansamblul de Percuție ”Alternances” al Universității Naționale de Arte ”George Enescu” din Iași. Intrare este liberă. Nu ratați ocazia să ascultați cele mai frumoase colinde și cântece de iarnă, în interpretarea unor specialiști în domeniu. În aceeași zi, Școala de Muzică din Ungheni va semna un Acord de colaborare cu Universitatea Națională de Arte.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *