Lotul Naţional de fotbal-tenis al Moldovei, din care fac parte și ungheneni, a adus argintul acasă

Sursa foto: fmf.md

Lotul Naţional de fotbal-tenis al Moldovei a participat la Campionatul Mondial de fotbal-tenis, la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dublu mixt şi triplu mixt. Campionatul s-a desfășurat în oraşul Antalya, Turcia, unde a avut loc faza finală la toate categoriile de vârstă seniori, senioare, tineret și juniori.

Sportivii noștri au avut o prestaţie foarte bună din cele 13 probe de concurs, cucerind o medalie de aur, 4 medalii de argint și două de bronz. În clasamentul general pe echipe, Moldova a ocupat locul 2.

Medaliați ai campionatului au devenit sportivii din Vadul lui Vodă și Ungheni – Iulian Cupeț, Mihail Cupeț, Alina Franchevici și Alexandra Miron (toți din Petrești), Alexandru Sîrghi, Denis Usatîi, Maxim Mereuță, Dumitru Munteanu, Ștefan Cotoman, Cristian Sterpu. Din staful tehnic al lotului naţional au făcut parte Iurie Bulgareanu, Ghenadie Bereghici (din Petrești) și Andrei Sîrghi.

Sportivii premianți s-au ales cu medalii, diplome și cupe din partrea Federaţiei Internaţionale de fotbal-tenis (FIFTA).

De menționat, că Federația de fotbal-tenis din Republica Moldova a primit o destincție din partea Federaţiei Internaţionale de fotbal-tenis (FIFTA) privind dezvoltarea și popularizarea fotbal-tenisului.

Următoarea competiție cu participarea tricolorilor va fi Campionatul European de fotbal-tenis ediția 2023, care se va desfășura în Cipru, în luna noiembrie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *