„Conexiuni de familie” – un concurs de fotografie care îți oferă șansa să câștigi 20 de mii lei

Imagine simbol, sursa: timpul.md

Dacă ești fotograf profesionist sau doar ești pasionat de fotografie ai șansa să participi la concursul internațional de fotografie.

Astfel fotografii din Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia și Ucraina sunt invitați să participe la un concurs de fotografie pe tema „Conexiuni de familie”, având șansa de a câștiga 1 000 de euro, transmite diez.md.

Tema „Conexiuni de familie”: cum ne conectează familia noastră cu rădăcinile, cultura, tradițiile, atitudinile și viitorul nostru? Care sunt legăturile care definesc o familie și care ne fac să ne aparținem? Cum se adaptează aceste legături la lumi în schimbare, la tehnologie, la conflicte, la dragoste și la pierderi?

Concursul invită fotografii să trimită o serie de 8-20 de fotografii care să exploreze interpretările lor artistice, sociale și, mai ales, personale în jurul temei „legăturilor de familie”.

Lista preliminară a participanților va fi anunțată la sfârșitul lunii februarie 2023, iar câștigătorii finali vor fi anunțați în martie 2023.

Se va acorda un premiu de 1 000 de euro pentru un câștigător din fiecare dintre aceste țări: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina. Câștigătorii vor fi, de asemenea, prezentați într-un interviu pe site-ul web EU NEIGHBOURS East.

Termenul limită pentru înscrieri este 20 ianuarie 2023.

Detaliile despre concurs le puteți găsi aici.

Concursul este finanțat de UE și este organizat de către EU Neighbours East în parteneriat cu FOTOFESTIWAL.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *