Antreprenorii autohtoni din Ungheni și Călărași sunt invitați să participe la expoziția „Fabricat în Moldova”

Antreprenorii autohtoni sunt invitați să participe la cea mai așteptată expoziție națională, care se va desfășura în perioada 1-5 februarie 2023, la CIE „Moldexpo” Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a lansat, în cadrul unei conferințe de presă, cea de-a XX-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”.

Sloganul acestei ediții este „Fabricat în Moldova- Fabricat petru Tine!”, reprezintă perseverența antreprenorilor autohtoni și devotamentul consumatorilor moldoveni. Ediția din 2023 se așteaptă a fi una de amploare, datorită solicitărilor antreprenorilor autohtoni de a-și promova produsele și serviciile pe piața națională, dar și ale consumatorilor moldoveni de a putea procura produse calitative, la preț accesibil.

În acest context, menționăm că la ediția curentă prioritate la eveniment vor avea companiile din domeniul agroindustrial. Pentru promovarea acestor companii, va fi organizat, pentru prima dată, un Forum în domeniul vinificației, la care vor participa reprezentanți din România, Italia, Spania, Belgia, Egipt, Polonia, Turcia, etc, interesați de vinurile Moldovei.

Expoziția se va desfășura pe o suprafață de 2 800 m2 și se preconizează participarea a peste 300 de agenți economici din toate raioanele republicii. În cadrul ediției curente a expoziției, vizitatorii vor putea întâlni circa 40 de companii participante noi, vor fi atât de producători din domeniul textil, industrial, alimentar, dar și prestatori de servicii. Standurile acestora le ve-ți găsi în cele 2 pavilioane expoziționale.

Expoziţia va fi amplasată sectorial și în dependență de profilul de activitate, în pavilionul central și pavilioanele 2, după cum urmează: Pavilionul Central: Vor fi expuse întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective ale raioanelor republicii printre care: Hîncești, Leova, Nisporeni, Călărași, Criuleni, Ungheni, Anenii Noi, Râșcani, Ialoveni, Cimișlia, Florești, Fălești, Edineț, UTA Găgăuzia și altele.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *