Procuratura Ungheni a expediat în instanța de judecată cauza penală privind dispariția unei femei în condiții neclare.

Sursa foto: TV8

Procuratura raionului Ungheni a expediat în instanța de judecată cauza penală privind dispariția, la sfârșitul lunii august, a unei femei de la domiciliul ei, în condiții neclare.

În rezultatul măsurilor operative întreprinse de angajații Inspectoratului de Poliție și Procuraturii Ungheni, dar și a declarațiilor bănuitului, s-a stabilit că la data de 24 august, în intervalul orelor 06:00 – 10:00, acesta se afla pe un cîmp din extravilanul satului împreună cu consăteana acestuia, iar urmare unor relații ostile iscate în urma deteriorării anterioare a bunurilor numitei, datorîndu-i o anumită sumă de bani, acționând cu deosebită cruzime, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu un cuțit metalic, în regiunea gîtului.

În rezultatul acțiunilor violente, victima a decedat la fața locului.

Tot el, îndată după omorul femeii, conștientizînd fapta comisă și că este pasibil de răspundere penală, i-a ascuns cadavrul într-o pădure, iar peste două zile a mers la fața locului și l-a mutat, îngropîndu-l într-o groapă săpată din timp într-un lan de floarea soarelui din apropiere.

La moment, bărbatul este învinuit de comiterea infracțiunii prevăzute de art. 145 alin. (2), lit. b) și j) Cod penal – omorul unei persoane săvîrșit din interes material și cu o deosebită cruzime.

Dînsul a recunoscut integral fapta comisă, în privința lui fiind aplicată măsura preventivă – arestul.

În cazul în care acesta v-a fi declarat vinovat, acesta riscă pedeapsa cu închisoare pe termen de la 15 la 20 de ani, sau detențiune pe viață.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *