Concursul „Gutuia de Aur” și-a desemnat câștigătorii. Două eleve din Ungheni au fost premiate

Sursa foto: observatoruldenord.md

Două eleve din cadrul Liceului Teoretic ” Vasile Alecsandri” au fost premiate la concursul Concursul „Gutuia de Aur/Le Coing d`Or”.

Este vorba despre Nicoleta Budeanu care câștigat Locul II și Veronica Barbacari care a primit Premiul „Simpatia Publicului”.

Premiul Mare a fost câștigat de Milena Sîlu, Premiul I – Iulian PLOP și Premiul III – Beatriz Zgavordei din cadrul LT „Constantin Stere” din Soroca.

Menționăm că acest concurs este destinat elevilor de liceu și francofoni din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani.

Iar, tema de anul acesta a fost – Guguță, le Petit Prince moldave, a grandi. Spiridon Vangheli, tatăl lui Guguță își aniversează 90 de ani. Cu această ocazie copii au avut oportunitatea să reflecteze asupra modului în care a crescut Guguță: să-și imagineze viața de tânăr, călătoria, speranțele și așteptările sale.

Vă reamintim că Concursul „Gutuia de Aur” se organizează din anul 2006 de Secția Republica Moldova a Uniunii Internaționale a Presei francofone, în parteneriat cu Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la USM și Centru pentru Jurnalism Independent.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *