VIDEO / Unghenenii au reinterpretat sloganul regiunii „Unde ne conectăm” într-o manieră originală

Sursa foto, Facebook: Unde ne conectăm - Regiunea Ungheni

Unghenenii s-au provocat pe ei înșiși și au lansat pe rețelele de socializare o provocare video inedită. Persoane de diferite vârste, interese, pasiuni și meserii s-au filmat preț de câteva secunde, rostind sloganul „Unde ne conectăm”.

Videourile scurte au fost plasate pe mai multe rețele sociale și au fost împărtășite pentru a promova valorile, cultura și specificul unghenenilor. Provocarea a pus în valoarea unitatea și creativitatea participanților și a arătat și altor internauți cum unghenenii percep sloganul regiunii.

În rezultat, la provocarea video au participat atât copii, cât și adulți din regiunea Ungheni. Îmbrăcați în port popular, participanții la provocare au demonstrat că la Ungheni se conectează prin cântec, folclor, sport etc.

Într-un video, bunăoară, apare un grup tineri care se plimbă prin oraș și parc, pentru ei, Ungheni fiind orașul unde petrec timpul liber. Mai mulți pictori din localitate au pictat logoul orașului, iar un grup de tineri interpreți au transmis ideea că ei se conectează la Ungheni prin muzică. Aceștia au delectat internauții cu muzică folk și instrumentală, iar apoi au exclamat cu mândrie sloganului orașului: „ Unde ne conectăm.”

Toate aceste secvențe video au fost plasate pe internet și distribuite pe rețelele sociale pentru a încuraja cât mai multă lume să participe la provocarea video, scopul acesteia fiind descoperirea specificului regiunii Ungheni, locul unde se creează conexiuni economice, sociale și se leagă prietenii.

„Unde ne conectăm” este sloganul regiunii Ungheni, lansat în 2021 de Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF și exprimă esența și potențialul economic al regiunii Ungheni.

 

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *