Comunitatea Căilor Ferate a lansat un concurs de fotografie cu tematică feroviară, inclusiv pentru cetățenii moldoveni

Comunitatea Căilor Ferate și a Companiilor de Infrastructură din Europa (CER) lansează o nouă ediție a ”Concursului de Fotografie Aline Bastin”. Tematica consursului din acest an este ”Explorarea Europei: descoperirea continentului cu trenul în Anul European al Tineretului”

Concursul este deschis membrilor CER și tuturor rezidenților celor 27 de state membre ale Uniunii Europene printre care se numără și Republica Moldova, Muntengeru, Albania, Bosnia-Herțegovina, Serbia, Elveția, Norvegia, Turcia, Ucraina și Regatul Unit.

Fotografiile trimise la concurs trebuie să fie realizate doar în aceste țări.

Astfel, doritorii pot să imortalizeze cele mai frumoase imagini cu trenuri, gări feroviare și oameni călătorind cu trenul și pot primi un premiu de 200 de euro! Iar pe lângă premiul bănesc, fiecare câștigător al concursului din acest an va primi gratuit un ”Global Interrail Pass” – un abonament de călătorie cu trenul prin Europa valabil pentru 5 zile de călătorie în clasa a 2-a de confort pentru termen de o lună.

Fotografiile cu rezoluție înaltă (preferabil într-un format orizontal) ar trebui depuse în format electronic înainte de 7 octombrie 2022 pe site-ul: http://www.cer.be/forms/railway-photography-contest.

Pentru mai multe informații detaliate despre regulile concursului accesați: http://www.cer.be/aline-bastin-photography-contest-rules

Pentru a vedea pozele câștigătoare din ediția anterioară a concursului: https://www.cer.be/…/aline-bastin-photography-contest-2021

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *