6 lei – noul tarif pentru transportul public din municipiul Ungheni

Imagine simbol

De la 1 septembrie, călătoriile cu transportul public din Ungheni se scumpesc. Astfel, cei care vor călători interurban vor achita 6 lei. O decizie în acest sens a fost aprobată, recent, de Consiliul Municipal Ungheni.

Potrivit documentului, motivul scumpirii vine în urma unui demers a doi operatori de servicii de transport urban de călători din Ungheni către Consiliului Municipal Ungheni pentru ajustarea tarifelor din cauza majorarea prețurilor la carburanți.

De plată vor fi scutiți copiii cu vârstă școlară din familii social vulnerabile în baza datelor prezentate de conducătorii instituțiilor de învățământ din municipiul Ungheni.

Tot acest document, este stipulat că Рrimăriа Municipiului Ungheni se angajează să identifice mijloace financiare pentru anul 2022 și va preconiza în bugetul local ре anul 2023 mijloace financiare реntru procurarea аbоnаmеntеlоr de călătorii ре rutele de transport auto ре teritoriul municipiului Ungheni, соnfоrm listelor prezentate de conducătorii instituțiilor de învățământ din municipiul Ungheni.

Amintim că pe 14 martie, tariful la călătoriile în transportul public la Ungheni a fost majorat până la cinci lei.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Sa vă spun din suflet nu mai am putere să aud atîta aberații în privința scumpirilor.Ce rutiere aveți ,ince stare Sint ele ,de ce nu se da bilet cînd aciti.Mai faceți curățenie prin rutiere .Te înclei cînd te tii de vreo bara in transport.Este foarte slab transportul in Ungheni.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *