La „Stupina din Codrii Moldovei” vizitatorii pot să se delecteze cu zumzăit de albine

Sursa foto: Gheorghe Pruteanu

Duminică, 17 iulie, familia Sobol, proprietarii „Stupina din Codrii Moldovei” au inaugurat pensiunea turistică „La Albinuța din Stupina Codrilor”

Pensiunea turistică are în componența sa are două căsuțe din lemn care sunt special amenajate pentru ”somnul pe albine” – un loc unde poți sta timp de o oră doar cu zumzet în urechi și cu gândurile departe de realitatea din jur. ”Este ceva nemaipomenit. Efectul liniștitor este garantat. Spațiul ne permite să primim patru turiști simultan”, a menționat, anterior, Victoria Sobol proprietara stupinei.

„Această familie face parte din tânăra generație de braviceni, care cu sfințenie sunt pildă tuturor în activitatea de păstrare și valorificare a Zestrei Neamului, a tezaurului strămoșesc”, a scris Gheorghe Pruteanu, un locuitor al satului Bravicea pe rețelele sociale.

Familia Sobol a reușit să ducă la bun sfârșit acest proiect cu susținerea părinților, prietenilor și Organizația pentru dezvoltarea sectorului IMM (ODIMM), în cadrul căreia au beneficiat de susținere financiară și au transformat Casa Părintească (a Unchiului Goriță S RBU a.n. 23.01.1913).

Eugen și Victoria Sobol vor să-și construiască viitorul ACASĂ și nutresc planuri grandioase pe viitor.

Sărbătoarea a finalizat cu o masă de sărbătoare, oferită de gazdele primitoare și un concert de cântec, dans și voie bună.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *