Lui Emil Boc, primarul de Cluj – Napoca, i-a fost conferit titlul de cetățean de onoare al municipiului Ungheni

Sursa: zcj.ro

Emil Boc, primarul de Cluj-Napoca este cetățean de onoare al municipiului Ungheni. Acest lucru a fost decis într-o ședință a Consiliul Municipal Ungheni, unde consilierii municipali au decis, în unanimitate, să-i confere titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Ungheni.

„Acordarea acestui titlu onorific primarului de Cluj-Napoca este un gest de gratitudine oferit domniei sale și, în persoana lui, tuturor clujenilor, pentru contribuția impresionantă adusă la dezvoltarea municipiului Ungheni și la dezvoltarea unor relații cu adevărat de prietenie între Ungheni și Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat emis de primăria municipiului Ungheni.

De subliniat că Ungheniul și Cluj-Napoca sunt orașe înfrățite. Și de la finele anului 2016, când a fost semnat Acordul de înfrățire, Emil Boc a fost în permanență alături de ungheneni. Grație implicării sale nemijlocite, a fost dezvoltată o frumoasă colaborare între cele două municipii, iar beneficiul pentru Ungheni și locuitorii săi a fost enorm. Transformarea Parcului Central „Micul Cluj”, dintr-o zonă sumbră și nesigură într-un spațiu verde superb, amenajat cu zone de joacă pentru cei mici, instalații de sport, alei, teatru de vară, havuz, ministadioane, skatepark, se datorează ajutorului absolut dezinteresat oferit de municipiul Cluj-Napoca, în frunte cu primarul Emil Boc. La momentul de față, prinde contur și scuarul Primăriei – tot grație suportului ce a venit de la Cluj-Napoca.

Emil Boc este al doilea primar din România, după fostul primar de Iași, Constantin Simirad, căruia i se conferă acest titlu onorific.

De subliniat că și AO Expresul, alături de administrarea Parcului orășenesc „Micul Cluj”, dar și alți 50 de cetățeni din Ungheni, părinții copiilor care beneficiază de tot ce e în parc, a eliberat o scrisoare de recomandare în care și-a exprimat susținerea pentru acordarea titlului de Cetățean de onoare al municipiului Ungheni domnului Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca. „Emil Boc are o activitate impresionantă  în diverse domenii, inclusiv în promovarea libertății de opinie și a independenței mass-media. Ceea ce a făcut și continuă să facă dânsul, indiferent de funcția pe care a ocupat-o sau o ocupă, poate servi un exemplu demn de urmat pentru oricine. Acordarea titlului de Cetățean de onoare al municipiului Ungheni domnului Emil Boc este un act de recunoaștere a meritelor sale, dar și o onoare pentru Ungheni de a avea printre cetățenii săi de onoare o personalitate de talia actualului primar al municipiului Cluj-Napoca, Doctor în Ştiinţe Politice şi Filosofie Politică”, am scris noi, AO Expresul, în scrisoarea de recomandare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *