Municipiul Ungheni continuă modernizarea scuarului

Sursa foto: Primăria municipiului Ungheni

Municipiul Ungheni continuă modernizarea scuarului. De data aceasta este vorba de un teritoriu care are o suprafață totală de circa 10 mii de metri pătrați, din imediata apropiere a primăriei

Potrivit autorităților publice locale vor fi reconstruite căile de acces cu suprafața de 2150 metri pătrați, vor fi instalate bănci și coșuri de gunoi și vor fi revitalizate gazoanele existente. De asemenea scuarul urmează a fi iluminat ceea ce va însemna o premieră.

Acest proiect va fi realizat cu suportul Uniunii Europene în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni-cheie”. Perioada de dezvoltare este timp de 3 luni. De notat că acest scuar nu a fost reconstruit capital de peste 35 de ani.

Primele intervenții în centrul municipiului Ungheni au fost realizate în 2020, cu suportul financiar al Programului „EU4Moldova: regiuni-cheie”. Acestea au vizat renovarea și construcția rețelelor de aprovizionare cu apă pe strada Națională și rețelelor de canalizare în cartierul Centru. A urmat reconstrucția Pieței Independenței și amenajarea parcărilor. În acest an, se planifică noi lucrări, menite să facă centrul municipiului și mai frumos, și mai atractiv.

Sursa: Primăria municipiului Ungheni

Editor: Gabriela Boxan

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *