Oportunități pentru femeile din Ungheni

Femeile din 12 localități ale raioanelor Ungheni și Cahul se pot bucura de oportunități unice – de a fi ghidate în carieră, de a-și dobândi independență financiară și de a face parte dintr-o comunitate de femei care se sprijină reciproc și se dezvoltă împreună.

Proiectul „Abilitarea Femeilor pentru Muncă Decentă și Viață Decentă” oferă femeilor din aceste localități șansa să participe la cursuri și stagii profesionale, să se angajeze în câmpul muncii, să fie instruite referitor la inițierea unei afaceri noi, să efectueze activități generatoare de venituri și să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional. De asemenea, proiectul include posibilitatea de a primi consiliere juridică și psihologică.

„În cadrul proiectului „Abilitarea Femeilor pentru Muncă Decentă și Viață Decentă” invităm toate femeile din Ungheni și Cahul să acceseze servicii importante, utile, pentru a-și schimba viața atunci când este vorba de carieră. Suntem aici ca să le ajutăm să-și descopere vocația, talentul și să-și înceapă drumul spre autocunoaștere.” A menționat Angela Ciocîrlan, managera proiectului „Abilitarea Femeilor pentru Muncă Decentă și Viață Decentă”.

Această inițiativă se desfășoară în cadrul proiectului „Abilitarea femeilor pentru Muncă Decentă și Viață Decentă”, implementat de Asociația Obștească „Făclia”, în baza Acordului de Colaborare cu UN Women din cadrul proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women, în parteneriat cu UNICEF Moldova.

Editor: Gabriela Boxan


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *