Magazinul „Daiana”, acum în format nou, mai cald, mai confortabil, mai aproape de cumpărătorii săi

Magazinul „Daiana” amplasat în municipiul Ungheni, strada Romană 29, după un amplu proces de renovare interioară, își redeschide ușile pentru cumpărătorii săi. Acesta vine cu o gamă de produse interesante, dar și reduceri palpitante. Timp de două zile, atât cei mici, cât și cei mari, vor avea parte de surprize frumoase.

Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie, micuții care vor veni la magazin vor primi în dar dulciuri, iar maturii, la orice cumpărătură valoarea căreia va depăși suma de 149 lei, vor primi un cadou garantat.

Surprizele însă nu se opresc aici, doar în aceste zile, la cumpărarea mărfurilor în valoare de peste  499 lei, veți deveni proprietarul unui card de reducere, iar pentru bunici și bunicuțe, la prezentarea carnetului de pensionar, acordăm cardul de reducere la o cumpărătură mai mare de doar 199 lei.

Magazinul „Daiana” oferă o gamă vastă de produse, practic, pentru toate necesitățile și toate buzunarele, de la produse chimice de menaj, produse igienice, veselă și accesorii de bucătărie până la jucării pentru copii, articole de galanterie și genți, haine și încălțăminte pentru toate vârstele.

Un accent deosebit punem pe produsele și mărfurile de sezon, astfel la noi găsiți toate necesare pentru Sfintele Sărbători de Paști.

Suntem o rețea de magazine care lucrăm de 10 ani pentru cumpărătorii noștri. Cu drag vă așteptăm la magazinele ”Daiana – marketul familiei tale” și în orașele Fălești, Edineț și Cahul, angajații mereu sunt binevoitori și oricând gata să ajute și să consulte cumpărătorii noștri.

Cu ocazia apropierii Sfintelor Sărbători de Paști, vă dorim ca spiritul Sfânt al Sărbătorilor să vă lumineze sufletele și casele! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ocrotească!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *