„Cozonacul dulce- pace aduce”, campanie lansată cu ocazia sărbătorilor de Paşti la Costuleni

Sursa foto: Asociația Băștinașilor din Costuleni „Cu drag pentru Acasă”

Asociația Băștinașilor din Costuleni „Cu drag pentru Acasă” a lansat campania „Cozonacul dulce- pace aduce”. Aceasta a fost lansată cu ocazia sărbătorilor de Paşti, cu genericul „Donează şi tu pentru un Paște mai bun, pentru fiecare dintre ei”.

Potrivit organizatorilor, cu ajutorul acestei campanii, își propun să fie alături de bătrânii singuratici și neputincioși, copii fără părinți, mame văduve, familii sărace cu mulți copii deoarece sunt în lipsuri și nevoi care umbresc această sărbătoare creștină.

Astfel, membrii Asociației anunţă „Cod galben de bunătate” şi fac un apel către toți cei care își doresc să facă o bucurie pentru persoanele aflate în dificultate, cei care vor să ajute sunt invitaţi să doneze produse de primă necesitate, în special produse alimentare care nu sunt uşor alterabile şi desigur cozonaci.

„Atunci când donăm, când ajutăm, cu toții ne simțim mai buni, deoarece prin gestul nostru, oricât de mic ar fi, știm că aducem un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi. De asemenea, prin astfel de acțiuni putem să-i învățăm pe copii că e important să ajute, să se implice și să-i susțină pe cei mai puțin norocoși”, ne spune Tatiana Clopot, administratoarea Asociației.

Perioada campaniei este 20 aprilie- 2 mai, iar cei care doresc să participe la această campanie, iar la finalul ei să știe că au făcut o faptă bună, pot lăsa un mesaj pe pagina Asociația Băștinașilor din Costuleni – „Cu drag pentru Acasă”, pentru mai multe detalii.

Editor: Gabriela Boxan

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *