Pentru funcția de director al Spitalului raional Ungheni, au candidat 5 persoane

Spitalul raional Ungheni

Pentru funcția de director al Spitalului raional Ungheni și-au depus candidatura 5 persoane. Este vorba de Ion Mihăilă, Vladimir Popovici, fostul șef interimar al Spitalului raional Ungheni, medic reanimatolog,  Lucia Bulgaru Mironiuc, medic infecționist la Spitalul raional Ungheni, Elvira Stati, șefă interimară a Spitalului raional Ungheni și Eugeniu Șargu.

Potrivit procesului verbal din 14 martie 2022, primii patru au fost admiși în următoarea etapă a concursului, iar candidatul Eugeniu Șargu a fost respins, pe motivul că nu are studii corespunzătoare în domeniul necesar, dar și lipsa altor documente solicitate de către comisia de admitere, neîntrunind, astfel, condițiilor prevăzute în Regulamentului privind numirea în funcție pe bază de concurs a conducătorilor instituțiilor medico-sanitare publice.

Reamintim că pe 11 februarie 2022, Ministerul Sănătății a anunțat, din nou, concurs pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Raional Ungheni. Și asta după ce, în vara anului 2021 am scris că Spitalul raional Ungheni are un nou director, era vorba de Vadim Rusu, șeful Unității Primiri Urgente din Ungheni. Însă candidatura acestuia nu a fost aprobată de către Consiliul raional Ungehni, care este fondatorului Spitalului raional Ungheni. Până la 11 februarie, interimatul a fost dus de către Vladimir Popovici.

Și în 2021, pentru funcția de director al Spitalului Raional Ungheni au candidat 4 persoane: Vadim Rusu, șeful UPU Ungheni; Lucia Bulgaru, medic infecționist la Spitalul Raional Ungheni; Andrei Alexeev, fostul director al Spitalului Raional și Vladimir Popovici, directorul interimar.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *