Condiții mai bune de antrenament pentru elevii de la Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice din Călărași

130 de copii și tineri care se antrenează la Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice din Călărașiu vor avea condiții mai bune de antrenament și dezvoltare. Și asta pentru implementarea proiectului ”Izolarea termică a Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din Călărași” în cadrul Programului ”Diaspora Acasă Reușește DAR 1+3” 2021 este pe ultima sută de metri.

Lucrările executate sunt în proporție de aproximativ 80%, din cauza timpului nefavorabil de afară dar, imediat ce timpul va permite, lucrările vor fi preluate.

Bugetul total al proiectului este de 554 mii 829 lei, dintre care, contribuția comunității – 64 mii 300 lei, contribuția primăriei – 235 mii 529 lei, contribuția Guvernului – 250 mii lei și a sponsorilor – 5000 lei.

Potrivit autorităților, scopul proiectului a fost creșterea calității vieții călărășenilor și creșterea gradului lor de implicare pentru îmbunătățirea factorilor de dezvoltare a tinerilor și copiilor din orașului Călărași.

La ședința de finalizare a proiectului, care a avut loc recent, s-a discutat despre succesele proiectului, despre evenimentele organizare în cadrul proiectului, provocările și greutățile care au fost întâmpinate în realizarea proiectului, dar și modalitatea în care diaspora se poate implica în viitoarele proiecte pentru comunitate.

În cadrul proiectului ”Izolarea termică a Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din Călărași” s-au termoizolat 346 metri pătrați de pereți exteriori, 130 metri pătrați s-au tencuit, peste 40 metri pătrați de pordoseli s-au termoizolat, a fost reabilitată 100 metri de rețea electrică. Iar o dată cu efectuarea acestor lucrări, se preconizează că, consumul de energie termică va fi redus cu 30%.

Sursa: Facebook/Primăria Călărași

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *