La Temeleuți, un bărbat a fost împuşcat din neatenţie de colegul său de vânătoare

Duminică, 5 decembrie, la Temeleuți, un bărbat a fost împuşcat din neatenţie de colegul său de vânătoare.

Brigada de vînătoare era compusă din trei vînători și un gonaș și toţi membrii brigăzii deţineau câte o armă. Aceştia s-au deplasat pe un câmp din extravilanul localităţii Temeleuți, în aceeași direcție, în mod dispersat, pe marginea unor tufișuri, iar un membru al brigăzii a observat un fazan în direcția căruia a efectuat o împușcătură, fiind cu gîndul că colegul său trebuia să fie cu mult mai înapoi pe traseu, unde tot la acel moment a uzit un răcnet de bărbat și ocolind imediat tufișurile a văzut că din neatenție, în direcția tragerii a fost rănit la picioare colegul său.

Imediat la fața locului a fost solicitată prezența ambulanței, unde tânărul a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul raional Călărași.

Urmare a acțiunilor procesuale efectuate să stabilit că vînătoarea se efectua conform regulamentului cu deținerea registrului de evidență a instructajului, fișa de colectare, permise de armă, permise și carnete de vînători – valabile.

În cadrul cercetării la fața locului unde a avut loc incidentul, au fost ridicate armele.

Victima la moment se află internată în secția chirurgie la Spitalul raional din Călărași, persoana este în afara oricărui pericol de viață.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *