Vedeți care sunt locațiile exacte, inclusiv din Ungheni, unde sunt instalate camere de monitorizare a traficului rutier

Imagine simbol

În raionul Ungheni sunt instalate 3 camere de monitorizare a traficului rutier. Acestea sunt instalate pe traseele R1 și R16.

Mai exact, una dintre camere este instalată (infrastructură existentă) în orașul Ungheni, pe traseul R1, Chișinău – Ungheni – Sculeni – frontiera cu România, km. 109+800 m. O altă cameră este instalată la Romanovca, pe traseul R1, Chișinău – Ungheni – Sculeni – frontiera cu România, km. 80+500 m. Iar cea de a treia cameră este instalată în satul Gherman, pe traseul R16, Bălți – Sculeni – Fălești, km. 54 + 950 m. Camerele de supraveghere vor măsura atât viteza de deplasare a mașinilor, cât și respectarea marcajului rutier.

De subliniat că pe 23 de trasee naționale sunt instalate camere video de monitorizare a traficului rutier, inclusiv în raioanele Ialoveni, Ungheni, Orhei, Hîncești, Anenii Noi. Acestea au fost instalate în cadrul proiectului privind extinderea sistemului de supraveghere a traficului rutier pe traseele naționale în valoare totală de 20 791 956 de lei.  Lucrările au început în luna septembrie și sunt pe ultima sută de metri.

Sursa: Ialovenionline.md

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *