Poezia și muzica unei toamne târzii alături de AO „Pro Femeia”

O întâlnire de suflet, cu genericul „Sunt o inimă înflorită într-un vârf de lance”, a organizat, la finele săptămânii trecute, AO „Pro Femeia” din municipiul Ungheni.

Printre protagonistele serii au fost doamne talentate și puternice, cum ar fi poeta Radmila Popovici, originară din Florițoaia Veche, raionului Ungheni sau cantautoarea Aliona Leșanu, care, după trei ani de activitate la Brașov, a revenit acasă, la Ungheni, unde își dorește să promoveze muzica și, în mod special, folcul.

S-a cântat, s-au recitat poezii, au fost depănate amintiri, s-a râs și s-a plâns. A fost o seară plină cu de toate.
Ina Bunea, pedagog de formație, a venit în fața audienței cu povestea ei de viață, dar și cu un desert absolut delicios. O contribuție importatntă a avut și Marina Zamă, specialistă tineret, cultură, sport la Primăria municipiului Ungheni, care, pe post de moderatoare, a ținut în palme întreaga seară, vorba Radmilei Popovici.

„Dacă luăm în considerare misiunea AO „Pro Femeia”  în sensul său cel mai larg de a promova și susține femeile, atunci aceasta poate fi definită ca o misiune ce se realizează continuu, activitate cu activitate, idee cu idee și, desigur, cu implicarea noastră. De această dată, am promovat trei produse: poezia, muzica și un desert sănătos”, a menționat Victoria Bernic, una dintre organizatoarele evenimentului.

De notat că partener al acestui frumos eveniment a fost Biblioteca publică „Dimitrie Cantemir” din Ungheni care, chiar în aceste zile, își sărbătorește aniversarea de 75 de ani de la fondare.

Radmila Popovici
Aliona Leșanu și ghitara ei
Marina Zamă și Victoria Bernic

FOTO: Radmila Popovici, Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *