La discuție cu polițistele de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Ungheni și Sculeni

Polițistele de frontieră din Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni și Sculeni au fost convocate într-o ședință de lucru. Discuțiile au atins un subiect de actualitate și de importanță atât pentru angajate, cât și pentru instituție: „Integrarea dimensiunii de gen în contextul ascensiunii în carieră și accentuarea capacităților profesionale în cadrul Poliției de Frontieră”, informează border.gov.md.

Au fost ascultate fiecare angajată și luată la control orice situație care le-au condiționat bariere în creșterea în carieră. Totodată, în dialogul inițiat s-au evidențiat și polițiste de frontieră, formatoare de opinii, care au capacitatea să aducă un plus valoare serviciului și să dezvolte segmentul de comunicare cu colegi, cu cetățenii.

Mentorii acestor ședințe sunt reprezentante ale diferitor subdiviziuni ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Periodic, echipa de lucru va merge în teritoriu pentru a analiza problematicile și de a veni cu recomandări viabile pentru remediere.

„În Poliția de Frontieră sunt oportunități pentru noi, femeile, să ajungem în funcții cheie. Stimate colege, aveți încredere în propriile forțe și vă asigur că veți descoperi curajul și dorința de a persevera!” este îndemnul comisarului-șef Daniela Salcuțan, șefa DGCF a IGPF.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *