Azi, 1 noiembrie, ziarul Expresul împlinește 14 ani

De 14 ani suntem pe piața mediatică a Republicii Moldova, de 14 ani aducem cele mai proaspete și interesante știri în casele unghenenilor, dar și a călărașenilor. De 14 ani înscriem rezultate frumoase, avem cititori fideli dar ne facem și prieteni noi. Ne bucurăm că suntem așteptați și căutați de către cititorii noștri. Suntem și criticați, dar noi acceptăm orice critică. Facem și greșeli, dar din greșeli ne învațăm.

Nu suntem perfecți, dar tindem spre perfecțiune, nu suntem unici, dar ne place concurența. Nu suntem atât de mari, dar ne străduim să facem lucruri mărețe (în măsura posibilităților), nu suntem mulți dar ne străduim să aducem cât mai multe știri pozitive în casa fiecărui abonat și cititor de-al nostru.

Atât de multe am făcut în acești 14 ani și ne propunem să facem mult mai multe și în următorii 14.

Dar toate acestea nu ar fi fost posibile dacă nu era Lucia Bacalu, care exact acum 14 ani în urmă a fondat acest ziar. Au fost dificultăți, dar a reușit. A reușit să capteze atenția cititorilor, dar și să o păstreze încă mulți ani. A reușit împreună cu Vitalie Harea, Cristian Jardan, Ghenadie Nicu și Angela Covaliov. Eu am venit peste 6 luni, când totul deja era pus pe picioare.

Am fost și încă suntem o familie – mică dar voinică – cum îmi place mie să zic. Prin familia ”Expresul” au mai trecut și alte persoane care, cred eu, au avut ce învăța. Eu cu siguranță am învățat multe!

Nu ne este atât de ușor, dar nici nu ne dăm doborâți. Pandemia ne-a marcat și pe noi, așa cum a marcat viața fiecărui om în parte. Dar așa cum am mai zis, nu lăsăm mâinile în jos. Noi vrem să descoperim oameni noi, oameni talentați, oameni frumoși care au ce arăta și spune unei țări întregi. Noi vrem să fim mesagerii lucrurilor mărețe și oamenilor frumoși din regiune. Și da, noi chiar suntem auziți și văzuți în întreaga țară. Și ne mândrim nespus de mult cu acest lucru. Aici nu vreau să fiu deloc modestă.

Avem multe planuri și proiecte interesante, pe care sper eu, vom reuși să le realizăm. Vrem să aducem un suflu nou ziarului, vrem să știm că suntem căutați, așteptați și apreciați în continuare. Vrem să-i avem pe cititorii noștri mereu aproape, pentru că ceea ce facem, o facem doar pentru ei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *