Galina Berbeu, profesoară de limbă franceză, este laureata Concursului Republican ”Pedegogul anului”

Galina Berbeu, profesoară de limbă franceză la Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri” – Ungheni, a devenit laureată a Concursului Republican „Pedagogul anului”, ediția 2021. Dânsa a obținut premiul III la categoria „Profesorul anului”.

De subliniat că, Galina Berbeu a participat la etapa republicană a concursului după ce a obținut titlul de „Pedagogului anului 2021” la etapa raională, ce s-a desfășurat în luna mai 2021. Atunci, au concurat opt cadre didactice din învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

La etapa republicană a concursului au participat 21 de profesori. Pe 5 octombrie, de Ziua Internațiuonală a Profesorilor, Galina Berbeu, alături de alți pedagogi din Republica Moldova, a fost premiată în cadrul Galei Laureaților, desfășurată la Chișinău, în prezența unor înalți oficiali.

Premiul II l-a obținut Ana Saranciu, profesoară de chimie, Liceul Teoretic „M.Eminescu”, mun Bălți iar premiul I și titlul „Profesorul Anului” – Tatiana Țurcan, profesoară de limbă franceză, Liceul Teoretic „Principesa Natalia Dadiani”, mun. Chișinău.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *