Kaufland Moldova lansează Animaterra – Copacul Vieții, o campanie tip colecție despre lumi fantastice, război și curaj

Kaufland Moldova lansează Animaterra – Copacul Vieții – cea de-a patra campanie a seriei de tip colecție, ce invită copiii să își creeze o lume fantastică, cu personaje și aventuri magice. Campania va fi disponibilă în magazinele din întreaga țară timp de 8 săptămâni, în perioada 15 septembrie – 9 noiembrie 2021.

Lumea Animaterra poate fi descoperită cu ajutorul a 56 de cartonașe ce reprezintă prinți și prințese, luptători ai armatelor binelui și răului, zmei și balauri, personaje de legendă ușor de recunoscut, ce fac parte din imaginarul copilăriei.

Pentru a colecționa întreaga serie de personaje, la fiecare achiziție de minimum 200 de lei, clienții magazinelor Kaufland Moldova primesc un pachet a câte două cartonașe. În plus, la cumpărarea produselor supereroi, marcate special în magazine și anunțate săptămânal în revista Kaufland și online, clienții vor primi gratuit încă un pachet ce conține două cartonașe.

Lumea Animaterra este completată și de plicul care conține: game board, pioni, regulamentul de joc și cutia foldable pentru colecția de cartonașe, precum și de cutia specială ce conține: 4 infinity cards și spațiu în care poate fi pusă cutia foldable. Plicul și cutia pot fi achiziționate separat din fiecare magazin din rețeaua Kaufland Moldova. În plus, clienții vor putea găsi în magazine și ghiozdane, trollere, penare, accesorii vestimentare și multe alte surprize ce îi vor transpune pe cei mici în lumea fantastică.

„Animaterra 4 – Copacul vieții readuce unele dintre cele mai importante valori cu care rezonăm: curajul, prietenia, puterea binelui de a triumfa asupra răului, prin intermediul jocului. Cu ajutorul colecțiilor Animaterra ne dorim să fim alături de cei mici și să îi încurajăm să-și imagineze propriile universuri pe care să le aducă la viață împreună cu personajele bine-cunoscute: Prâslea, zmeii, balaurii, Barbă Lungă Stat Mărunt și multe altele. Pentru a atinge acest obiectiv am creat în jurul campaniei Animaterra o întreagă lume de fantezie, care se declină  în toate componentele campaniei noastre”, spune Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

 Lumea Animaterra, disponibilă și în realitate augmentată prin intermediul unei aplicații mobile

Aplicația Animaterra poate fi descărcată gratuit pe telefon de pe Google Play sau App Store. Cu ajutorul acesteia, cartonașele cu creaturi fantastice pot fi scanate pentru a prinde viață în 3D prin tehnologia de tip realitate augmentată. În aplicație este disponibil și jocul Animaterra, care poate fi jucat online, cu prietenii.

 Detaliile complete despre joc și aplicația mobilă Animaterra sunt disponibile pe animaterra.kaufland.md/.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *