Gardul-protecție, cu o lungime de 3 kilometri, din Ungheni – finalizat

Sursa: realitatea.md

Lucrările de amenajare a gardului dintre Centrul de instruire militară al Ministerului Aparării al Republicii Moldova din orașul Ungheni și drumul R1 Chișinău – Ungheni – Sculeni – frontiera cu România, au fost finalizate integral, informează realitatea.md.

În acest scop, a fost instituită Comisia de recepție la terminarea lucrărilor formată din reprezentanți ai Administrației de Stat a Drumurilor, Ministerului Infrastucturii și Dezvoltării Regionale, Ministerului Apărării al Republicii Moldova, companiei de proiectare și a antreprenorului, care a stabilit că lucrările sunt efectuate complet și calitativ, conform proiectului de execuție, caietului de sarcini și normativelor în vigoare.

Gardul de protecție este construit din elemente prefabricate din beton armat și are o lungime de 2961 de metri.

Construcția gardului previne pătrunderea nedorită pe teritoriul instituției și izolează Centrul de instruire militară al Ministerului Apărării din orașul Ungheni.

Lucrările de construcție au fost finalizate în luna iunie a anului curent și au o valoare totală de peste 4 milioane de lei, bani alocați din sursele fondului rutier.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *