„Cu drag, din Ungheni” – un concurs de fotografii pentru membrii unui sindicat

Sindicatul Serviciilor Publice (SSP) „Solidaritate – Ungheni”, în parteneriat cu Consiliul Raional Ungheni, organizează concursul de fotografii „Cu drag, din Ungheni”, dedicat, în exclusivitate, membrilor SSP „Solidaritate – Ungheni”, sau membrilor familiilor lor.

Potrivit organizatorilor, concursul își propune să dezvolte sentimentul de dezvoltare, prețuire, atașament pentru pamântul natal, să promoveze potențialul natural, istoric, cultural al raionului Ungheni.

La selectarea fotografiilor câștigătoare, membrii juriului se vor baza pe numite criterii: calitatea fotografiei, creativitatea, originalitatea, redarea caracterului tematic (peisaje naturale, arhitectură, meșeteșug, gastronomie, etc.). Fotografiile vot fi trimise în format digital, până la data de 13 august și, desigur, cu indicarea numelui complet al celui care a realizat fotografia și o scurtă descriere.

„Prin participarea la concurs, autorii, în mod automat, își dau acceptul pentru utlizarea ulterioară a pozelor în materialele de promovarea a raionului Ungheni”, se arată în regulamentul concursului.

Câștigătorul locului I se va învrednici cu diploma de gradul 1 și un premiu bănesc în valoare de 1500 lei, pentru locul II se va acorda o diplomă de gradul II si un premiu bănesc în valoare de 1200 lei, iar pentru locul III se va acorda diploma și premiul bănesc în valoare de 1000 lei. Vor fi acordate și 10 premii de încurajare a câte 250 lei. Restul participanților vor primi câte o diplomă de participare.

Premierea participanților va avea loc pe 29 august, la Târgul de produse ecologice, naturale și tradiționale care se va desfășura la Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *