Un Târg al Locurilor de Muncă pentru tineri a adunat ieri lume multă la Sipoteni, raionul Călărași

La data de 24 iunie curent, la Sipoteni, raionul Călărași s-a desfășurat un eveniment de amploare. Peste 180 de tineri au venit la Târgul locurilor de muncă, organizat în cadrul Programului Național ,,Sipoteni Capitala Tineretului 2020-2021”, finanțat de Ministerul Educației Culturii și Cercetării.
La întâlnirea cu tinerii au venit mai mulți agenți economici dornici să își suplinească numărul de angajați, actori locali și parteneri ai evenimentului. Printre aceștia s-au inclus: Subdiviziunea teritorială a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, AO ”Baștina Sipoteni”, Consiliul raional Călărași,  Incubatorul de Afaceri Călărași, AO ,,Codrenii” etc.
Rând pe rând, angajatorii au prezentat oportunitățile oferite, au făcut schimb de contacte cu tinerii veniți din întreg raionul și au punctat toate detaliile în eventualitatea unei angajări.
La sfârșitul evenimentului, publicul adunat la târg a avut parte și de un mic concert oferit de Școala de Arte  din Sipoteni.
Evenimentul a culminat cu o vizită la agentul economic local –  Andrei Josan. Tinerii au avut oportunitatea de a se familiariza cu istoria de succes a antreprenorului, cu utilajul pe care îl deține și cu restul aspectelor legate de afacerea în agricultură pe care o gestionează.

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *