Tragedie pe malul unui iaz din raionul Călărași. Un bărbat de 41 de ani a murit împușcat

O ceartă a generat o stuație tragică în dimineața acestei zile pe malul unui iaz din localitatea Rădeni, raionul Călărași. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, după ce s-ar fi împușcat accidental cu o armă deținută ilegal. Tragedia a avut loc în jurul orei 05:00, 

Ofițera de presă a IP Călărași, Cristina Vicol, a precizat pentru tv8.md că victima, cu scopul de a pescui în iazul din localitate care aparține unui consătean, s-a luat la ceartă cu paznicul iazului.

„În urma conflictului dintre cei doi, bărbatul, în încercarea de a-l speria pe paznic, a scos o armă de vânătoare cu două țevi din căruța cu care a venit. Pescarul a încercat să lovească paznicul cu patul armei, iar din neatenție, acesta a efectuat o împușcătură în timp ce arma era îndreptată în direcția sa, rânindu-se în regiunea abdomenului”, a precizat Cristina Vicol.

Din cauza leziunilor și a hemoragiei puternice, bărbatul a decedat la fața locului, până la sosirea ambulanței. Conform registrelor deținătorilor de arme, victima nu este deținător de arme letale și neletale. Pe acest caz, polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *