Tragedie la Pitușca, raionul Călărași. Un tânăr de 18 ani s-ar fi împușcat în cap cu o armă de vânătoare

După ce la începutul săptămânii s-a produs o tragedie pe malul unui iaz din satul Rădeni, unde un bărbat de 41 de ani a murit împușcat, o altă veste cutremurătoare a zguduit raionul Călărași. Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit după ce s-ar fi împușcat în cap cu o armă de vânătoare deținută ilegal. Tragedia a avut loc marți, 22 iunie, în jurul orei 14:50, într-o gospodărie din localitatea Pitușca, raionul Călărași.

Cristina Vicol, ofițera de presă a IP Călărași, a declarat pentru tv8.md că corpul tânărului a fost găsit de un antreprenor din sat, care a și alertat poliția.

„În jurul orelor 14:40, bărbatul a trecut pe la gospodăria unde depozitează toate instrumentele. Deschizând ușa de la odaie, bărbatul a observat pe podea cadavrul tânărului, cu capul însângerat și arma de vânătoare lângă el”, a precizat Cristina Vicol.

Arma de vânătoare cu țeava lisă a fost deținută ilegal în podul casei de către proprietar, care a rămas de la bunicul său. Despre existența armei știa și victima. În momentul producerii tragediei, pe teritoriul gospodăriei nu era nimeni.

Preliminar, în urma probelor acumulate s-a constatat că tânărul a luat arma rămasă nesupravegheată și s-a împușcat în regiunea feței. De la fața locului, polițiștii au ridicat arma de vânătoare, un tub de cartuș ce se afla în armă și alte două cartușe de calibrul 16mm, depistate în odaie.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *