Vedeți cum va fi marcată Ziua Internațională a Copilului la Ungheni

Dat fiind faptul că pericolul infectării cu COVID-19 încă nu a dispărut, Primăria municipiului Ungheni a decis ca Ziua copilului să fie marcată în acest an pe etape: din 29 mai până la 1 iunie. Evenimentele principale vor avea loc în Parcul „Micul Cluj”.

Astfel, pe 29 mai, cu începere de la ora 14.30 va avea loc un program artistic prezentat de amatorii din Ungheni.

Pe 30 mai, la ora 12.00, la Palatul de Cultură va veni circul ”Stelele Circului”, iar la ora 16.00, în Parcul Micul Cluj va avea loc un program artistic prezentat de elevii de la Școala de Muzică din Ungheni.

Pe 31 mai, ora 16.00, în parc se va desfășura un program artistic prezentat de Centrul Educațional Ungheni. Iar la Biblioteca „Dumitru Moruzzi” din cartierul Dănuțeni se vor organiza jocuri distractive pentru copii.

Pe 1 iunie, chiar în ziua când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, în Parcul Micul Cluj se va desfășura un Program artistic prezentat de Colectivele Palatului de Cultură Ungheni.

În perioada 27 mai – 4 iunie și la Centrul Multifuncțional „Regina Maria” din cartierul Vasilica, se vor organiza diverse activități: concert, flashmob, desene pe sfalt, jocuri distractive.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *