Primăria municipiului Ungheni a achiziționat două tractoare noi

Parcul de mașini al Sectorului de amenajare al Primăriei municipiului Ungheni a fost completat astăzi cu două tractoare noi.

Pe pagina de facebook a instituției se spune că tractoarele de model MTZ-82, produse în Belarus, au fost achiziționate printr-un concurs anunțat anterior, pe bani din bugetul Primăriei.

Valoarea totală a celor două tractoare, cu tot echipamentul aferent, au costat 911 mii de lei, după ce anterior, printr-o decizie a Consiliului Municipal, în buget au fost prevăzuți în acest scop un milion de lei.

„Primul tractor este echipat cu remorcă și un aspirator, foarte necesar, în mod special, toamna, la adunarea frunzelor de pe străzile și spațiile publice din oraș. În față are și o lamă, ce poate fi utilizată și la nivelarea unor suprafețe, și la deszăpezire. Al doilea tractor are un încărcător frontal multifuncțional. Totodată, la cele două tractoare pot fi conectate și dispozitive pentru cosirea ierbii sau pentru eliminarea cioturilor.

Ultima dată Primăria a achiziționat un tractor pentru Sectorul de amenajare cu 14 ani în urmă, adică în 2007, iar achiziția curentă era mai mult decât necesară”, se spune în postarea primăriei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *