Ești tânăr și ai idei? Înscrie-te la UPSHIFT Moldova și găsește soluții antreprenoriale pentru probleme sociale

Tinerii din Ungheni, cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani care au idee despre cum să aducă un impact pozitiv în comunitatea lor, se pot înscie în programul UPSHIFT unde vor învăța cum să scrie un proiect sau cum să își creezi propria afacere. „Dacă demonstrezi că ideile tale pot combate violența și discriminarea atunci poți primi finanțare pentru a-ți pune spiritul antreprenorial în aplicare”, se arată într-un comunicat emis de UPSHIFT Moldova.

Începând cu 7 mai, programul UPSHIFT Moldova 2021 lansează perioada de aplicări. UPSHIFT Moldova este la cea de-a treia ediție și în acest an își îndreaptă atenția către tinerii din raioanele Cahul și Ungheni.

UPSHIFT este un program care oferă training și mentorat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani în domenii precum scrierea și managementul de proiect, comunicare, leadership și combaterea violenței și dicriminării. Odată înscris la proiect, poți forma echipe alături de alți tineri și vei identifica, cu susținerea mentorilor, soluții antreprenoriale sub formă de proiecte pentru problemele din comunitatea din care provii. Cele mai bune proiecte vor beneficia de finanțare din partea partenerilor proiectului, iar echipele de proiect vor fi susținute în implementarea acestora.

În acest an, UPSHIFT este parte a proiectului EVA – promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF, astfel problematicile sociale pe care se va axa programul sunt combaterea tuturor formelor de violență și discriminare asupra copiilor și femeilor.

UPSHIFT 2021 va include 4 weekend-uri bootcamp cu training-uri și ateliere virtuale pentru participanți între 26 iunie și 18 iulie și un program de mentorat cu durata de 6 luni pentru echipele câștigătoare, printre care poți fi chiar tu!

Aplicările pentru UPSHIFT Moldova 2021 sunt deschise pentru tineri cu vârste între 14 și 24 de ani din raioanele Cahul și Ungheni iar tu și prietenii tăi puteți deveni participanți completând acest scurt formular până la data de 10 iunie 2021. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook UPSHIFT Moldova sau pe pagina web a programului.

UPSHIFT este un program de inovare socială care susține implicarea tinerilor în domeniul economic prin intermediul antreprenoriatului social. În Moldova acest program este implementat de TEKEDU, partener UNICEF Moldova în cadrul proiectului EVA – promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *