Un grup de locatari de pe strada Romană din Ungheni, cer servicii de salubrizare de calitate

Un grup de locatari de pe strada Romană 112/1 din municipiul Ungheni spun că s-a adresat de nenumărate ori la Primăria municipiului Ungheni pentru a rezolva problema locului unde este amplasat unicul tomberon pentru depozitarea deșeurilor, dar și  pentru a mări numărul de tomberoane. Și asta pentru că, în permanență, gunoiul este aruncat fie la întâmplare de către cetățeni, sau este prea mult și nu încape în unicul  tomberon amplasat în locul respectiv. Însă, potrivit lor, nu au primit nici un răspuns de la autorități și acestea nu au întreprins nimic pentru a rezolva problema.

Solicitat de redacția ziarului „Expresul”, Dionisie Ternovschi, viceprimarul de Ungheni, a menționat că Primăria municipiului Unghenia deja a solicitat Întreprinderii Municipale AVE Ungheni, care prestează servicii de salubrizare în municipiu, să soluționeze cât mai urgent problema respectivă. „În această săptămână, vor fi instalate în acea curte 2 tomberoane, după care va fi amenajată o platformă de gunoi”, a subliniat dânsul.

Totodată, dânsul face apel către locatari ca să dea dovadă de responsabilitate, să încheie cu toții contracte de evacuare a deșeurilor, „așa cum se face în orice stat civilizat”, vorba viceprimarului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *