Kaufland Moldova introduce teste rapide gratuite pentru angajați

Kaufland Moldova sporește măsurile de siguranță împotriva COVID-19, venind în sprijinul angajaților și clienților. Începând de astăzi, compania pune la dispoziția tuturor angajaților din magazine și sediu central teste rapide COVID-19, ce pot fi efectuate săptămânal.

Kaufland Moldova continuă eforturile de combatere a pandemiei, consolidând măsurile luate pentru protejarea angajaților, care reprezintă întodeauna o prioritate pentru companie. Totodată, Kaufland le asigură angajaților măști de protecție, dezinfectanți și puls-oximetru în caz de necesitate.

Prin această decizie, compania își protejează atât angajații, cât și clienții, care vor beneficia de un loc de cumpărături și mai sigur.

De la declanșarea pandemiei și până în prezent, Kaufland a investit peste  4 milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în spațiile sale (magazine și sediu central), reacționând prompt, în linie cu evoluția situației, și cu cea mai mare responsabilitate.

În 2020, magazinele Kaufland Moldova au primit certificarea DEKRA, ce confirmă că toate măsurile de siguranță luate împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate corect, complet și sunt conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale, la ora actuală.

Standardul DEKRA confirmă implementarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 pe întregul spațiu de desfășurare a activității Kaufland Moldova, inclusiv în etapele de recepție a mărfii, controlul furnizorilor și la intrarea în unitate, precum și în serviciile de igienă și întreținere, precum și de instruire a personalului și de informare a clienților.

La începutul anului, Kaufland a primit certificarea Top Employer în Republica Moldova, acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda, fiind primul retailer din Republica Moldova care se poate mândri cu acest titlu. Certificarea reprezintă recunoașterea angajamentului companiei în asigurarea unui mediu de lucru plăcut și sănătos pentru fiecare angajat în parte.

Precizăm că, în contextul situației epidemiologice legate de COVID–19 și evoluției acesteia, Kaufland Moldova a implementat o serie de măsuri de protecție și siguranță pentru clienții și angajații săi precum: instalarea geamurilor de protecție la casele de marcat, dotarea spațiilor cu dispensere automate fără atingere cu gel dezinfectant, dezinfectarea frecventă a suprafețelor, termoscanare automată etc.

Despre Kaufland: Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 5 magazine în Republica Moldova. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi kaufland.md.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md

P


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *