Un proiect al tinerilor din Călărași a culminat cu o expoziție de fotografie

Pe 20 ianuarie, la Călărași, a fost inaugurată o expoziție de fotografie realizată exclusiv de tineri. Intitulat sugestiv „Tinerii cunosc și se implică!”, vernisajul a fost realizat de participanții Proiectului „Sunt tânăr – deci mă implic”.

În urma numeroaselor ateliere la care au participat în cadrul proiectului, tinerii călărășeni au încercat să surprindă în obiectiv problemele orașului. Totodată, ei au reflectat şi modul în care se implică pentru rezolvarea acestora, prezentându-le publicului. Astfel, în poze se pot regăsi pe lângă locuri pline cu gunoaie, animale vagaboande, gropi din asfalt, tomberoane distruse, probleme la rețeaua de canalizare etc., și fotografii ale tinerilor care s-au implicat în diferite activități de voluntariat pentru a rezolva unele probleme din comunitate.

Colecția de fotografie va fi expusă până la finele lunii ianuarie în diferite locații din oraș: Incubatorul de Afaceri, Primăria orașului, Muzeul de Istorie și Etnografie din localitate, precum și la Biblioteca Publică Raională ”Grigore Vieru”.

Deniza Danu, beneficiară a  Proiectului ”Sunt tânăr – deci mă implic” implementat de AO „ASCED” în parteneriat cu Ziarul ”Expresul”.

AO „ASCED” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Sunt Tânăr- deci mă implic”) în or. Călărași. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *