IDIS „Viitorul” anunță un concurs al bunelor practici de peste tot, dar care vor fi analizate cu cetățenii din raionul Călărași

Autoritățile publice locale (APL) din Republica Moldova sunt invitate să depună formularul de participare la competiția celor mai bune practici din ultimii trei ani pentru două domenii:

  • Promovarea eficienței energetice
  • Cetățeni implicați – comunități durabile.

Anunțul a fost lansat de către Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” în cadrul proiectului „Promovarea eficienței energetice în raionul Călărași (PEE-CĂLĂRAȘI)”.

Pentru a participa la concurs, practica locală trebuie să fie implementată / finalizată până în luna ianuarie 2021 (și care a fost implementată maximum în ultimii 3 ani). Sunt acceptate și bune practici aflate în implementare, care au obținut rezultate până în momentul înscrierii în competiție, se menționează în anunțul respectiv.

Numărul de practici sau domenii cu care o autoritate publică locală poate participa la competiție nu este limitat, dar pentru fiecare practică trebuie completate şi expediate formulare de participare separate.

Cele mai bune practici vor fi analizate cu cetățenii din raionul Călărași, apoi vor fi premiate și incluse în Antologia bunelor practici, care va fi prezentată la Forumul de Eficiență Energetică.

Detalii găsiți accesând link-ul de mai jos: http://viitorul.org/ro/content/ue-anun%C8%9B-privind-aplicarea-selectarea-%C8%99i-premierea-bunelor-practice-autorit%C4%83%C8%9Bilor-publice 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *