FOTO. Femeile pot reuși și acasă. Dovada – o expoziție vernisată la Biblioteca „Dimitrie Cantemir” din Ungheni

Cristina Bodrug și Angela Racoviță din Ungheni și-au expus lucrările lor în Spațiul Democratic din cadrul Bibliotecii „Dimitrie Cantemir” din Ungheni, pentru a fi văzute și admirate de cât mai mulți vizitatori.

Evenimentul a avut loc pe 16 februarie.

Cristina Bodrug confecționează diverse accesorii, în special pentru fetițe. Expoziția vernisată la bibliotecă  se numește „Accesorii Hande Made” și cuprinde mai multe accesorii foarte potrivite în contextul sărbătorilor care se apropie. E o expoziție cu vânzare, astfel că oricine poate să-și achiziționeze obiectul îndrăgit, fie că e vorba de o bentiță, de un cerc pentru păr sau altceva.

Iubitorii de frumos au ocazia acum să admire expoziția „Arta frumosului”, coordonatoare Angela Racoviță. Sunt expuse lucrările dînsei, dar și ale membrilor familiei ei. Este vorba de compoziții din flori,  tablouri pictate pe pânză și sticlă, obiecte confecționate din lemn etc.

Cele două expoziții, care au și menirea să demonstreze că femeile pot reuși și acasă, vor dura până la 1 martie.

De notat că o bună parte dintre lucrări și-au găsut locul în vitrine expoziționale, create în cadrul proiectului ”Bibliotecile publice ca hub-uri pentru cetățeni activi”, implementat de fundația Progres, care are același obiectiv – promovarea femeilor de succes prin organizarea întâlnirilor lunare în Spațiul Democratic și susținut prin The Black Sea Trust for Regional Cooperation, un proiect al German Marshall Fund, SUA. Acesta este o continuitate a Proiectului „Moldova împotriva tuturor formelor de discriminare” și „Consolidarea presei independente și a educației mediatice”, implementat de IREX Europe/ERIM, Gender Centru GENDERDOC-M și ABRM și este finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Departamentul de Stat American (DRL).


Partenerul evenimentului din 16 februarie: AO „Pro Femeia”; partener media – „Expresul”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *