FOTO. VIDEO / La Ungheni a fost deschis al patrulea magazin Kaufland din țară

ℹ️ www.picpro.md - Mai multe exemple

Astăzi, 18 februarie, Kaufland Moldova deschide ușile celui de-al patrulea magazin din Republica Moldova, în orașul Ungheni. Acesta e situat pe strada Romana 66/B.

Magazinul vine cu produse mult așteptate și un concept de design modern, care le va oferi locuitorilor orașului o nouă experiență la cumpărături. Clienții vor beneficia de promoții speciale, chiar din prima zi de deschidere.

Magazinul este dotat cu zone de legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie și vitrină cu servire asistată. În galeria comercială din cadrul magazinului, clienții pot găsi o farmacie, Moldpresa, cofetărie-cafenea, schimb valutar și servicii de telecomunicație. În exteriorul magazinului, clienții au acces la punctul Grill, pentru a lua rapid masa.

Kaufland continuă să asigure cel mai bun raport preț-calitate și pune accent sporit pe prospețimea produselor. Pe rafturile magazinelor, clienții pot găsi o gamă largă de articole, atât ale producătorilor și furnizorilor locali, cât și produse marca Kaufland, dar și articole disponibile în premieră pentru Republica Moldova.

Protejarea mediului înconjurător rămâne a fi pilonul de bază în activitatea Kaufland,, așadar magazinul din Ungheni va fi dotat cu un aparat de reciclare TOMRA, unde locuitorii pot repartiza trei tipuri de deșeuri: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Aparatul este de tip self-service, iar clienții care reciclează sunt recompensați cu un voucher de reducere la anumite produse din promoții.

Spiritul de îngrijire a mediului este definit și de instalațiile de climatizare ecologică – un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice. Astfel, procesul  permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. De asemenea, clienții pot utiliza rastelul pentru biciclete și o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Unul din angajamentele de durată ale Kaufland Moldova este să sprijine dezvoltarea economiei locale. Astfel, prin investițiile realizate în magazinul Kaufland Ungheni, compania a creat peste 80 de locuri de muncă noi.

„În primii doi ani de activitate, am deschis trei magazine în Republica Moldova și ne bucurăm că începem 2021 în același ritm dinamic, prin lansarea celui de-al patrulea magazin Kaufland. Ne propunem să le oferim clienților din Ungheni o experiență plăcută de cumpărături, produse proaspete de la furnizorii locali și facilități moderne,  iar angajaților un mediu de lucru la standarde europene. Este o mândrie pentru noi să lucrăm împreună cu și pentru oamenii din Ungheni”, a subliniat Dona Răpciuga, Director Executiv Kaufland Moldova.

 Kaufland Ungheni în cifre: 

  • Suprafața de vânzare 3900 m2, cu o vitrină asistată de 36 de metri și 10 case de marcat.
  • Sunt disponibile 298 de locuri de parcare, dintre care 12 locuri sunt destinate pentru persoanele cu nevoi speciale și 10 locuri pentru familiile cu copii.
  • Peste 10 milioane MDL au fost alocați pentru lucrări de infrastructură și anume asfaltarea străzii Romană și străzii Vasile Lupu, lucrări privind soluția de trafic și amenajarea stațiilor de autobuz.

Programul de lucru al magazinului este de la 8:00 – 22:00, de luni până duminică. Accesul către magazin va fi asigurat de pe strada Romană, strada Vasile Lupu și strada Mihai Eminescu.

Măsurile anti-COVID-19

Magazinul Kaufland Ungheni respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție, aplicate în rețeaua Kaufland, în perioada pandemică:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați, toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • În magazin sunt difuzate și afișate mesaje de informare despre importanța respectării măsurilor de prevenție.

Pe 26 septembrie 2019, Kaufland deschide oficial primele două magazine în Republica Moldova, iar pe 24 septembrie 2020, deschide oficial cel de-al treilea magazin în nordul țării, în municipiul Bălți.

În planurile de extindere ale companiei este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani.

Despre Kaufland

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în opt țări.

Pentru mai multe informații, vă rugăm  să ne contactați la: presa@kaufland.md .

 

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *