Sunt tânăr, deci mă implic. O groapă ”celebră” a apărut pe un drum din Călărași

Primăria orașului Călărași a venit cu o reacție după ce, pe rețelele sociale au apărut mai multe poze cu o groapă apărută pe un drum proaspăt renovat din oraș. Este vorba despre strada Tineretului din oraș, pe care, conform spuselor internauților, la nicio lună după aplicarea ultimului strat de asfalt, o groapă mare a început să apară, din cauza calității proaste a materialului folosit.

Pe pagina oficială a primăriei a apărut următorul comunicat: ”În urma postării și distribuirii imaginilor apărute pe rețelele sociale privitor la reparația str. Tineretului și neconformităților apărute pe parcurs, primăria orașului Călărași a sesizat antreprenorul în vederea elucidării consecințelor.

Cerem scuze pentru incomoditățile apărute, dar lucrările au fost sistate din cauza condițiilor climaterice nefavorabile pentru îndeplinirea lucrărilor. La momentul condițiilor prielnice, antreprenorul va remedia partea carosabilă, prin compactarea primului strat și aplicarea stratului de uzură”.

Poza cu o creangă ”împodobită” cu niște cârpe, care a ajuns să fie comparată cu un pod de Crăciun, a fost preluată și a ajuns subiect chiar și pentru unele televiziuni autohtone. Câțiva localnici supărați pe primărie au vorbit despre faptul că s-au cheltuit bani publici, iar autoritățile nu se preocupă de calitatea lucrărilor efectuate.

Victoria Sturza, beneficiară a Proiectului ”Sunt tânăr – deci mă implic” implementat de AO „ASCED” în parteneriat cu Ziarul ”Expresul”.

AO „ASCED” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Sunt Tânăr- deci mă implic”) în or. Călărași. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *