Postul de radio EcoFM a împlinit 5 ani. Emite și la Ungheni

Postul de radio EcoFM, cu profil ecologic, a ajuns la prima sa aniversare importantă, rotunjind 5 ani de activitate.
„Radioul a apărut pe piața media a Republicii Moldova ca o „tribună” a ONG-urilor axate pe probleme de mediu, dar și sociale”, se arată în CV-ul instituției.

Pe parcursul anilor. A fost extinsă atât grila de emisie, cât și aria de acoperire, astfel că,  la momentul de față, EcoFM este prezent în cinci raioane: Ștefan Vodă, Anenii Noi, Sângerei, Fălești și Ungheni (88.9mHz).

Sute de știri, reportaje, interviuri au fost realizate în această perioadă. EcoFM a implementat proiecte, a participat în calitate de partener la diverse evenimente de mediu, a organizat campanii media  cu tematică de mediu. Conform grilei, zilnic sunt realizate și difuzate emisiuni locale.

La momentul de față, afirmă jurnaliștii de la EcoFM, beneficiarii direcți sunt ascultătorii cu vârsta cuprinsă între 15 și 65 ani, din localitățile din aria de acoperire.

Primntre parteneri se numără: Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic, Mișcarea Ecologistă din Moldova, Asociația Protecției Păsărilor și ai Naturii, Societatea Ecologică «Biotica», A.O.«EcoContact», A.O.«Renașterea Rurală», A.O«Cutezătorul», Mișcarea Ecologistă Ștefan Vodă, Asociația Pentru Dezvoltarea Turismului în Moldova, A.O.«Caroma-Nord», REC Moldova, Asociația Femeilor pentru Protecția Mediului și Dezvoltare Durabilă, Centrul Național de Mediu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *