Ungheniul nu se dezminte. Un nou trofeu al Festivalului Voluntarilor a ajuns în orașul de pe malul Prutului. Destinatara – Marina Atamuratov

Fotografie: Facebook.md/Primăria municipiului Ungheni

Veste bună. Marina Atamuratov, specialistă tineret și cultură la Primăria municipiului Ungheni, coordonatoarea Grupului Voluntarii „Pro Ungheni”, a obținut premiul doi la ediția a XVII-a a Festivalului Național al Voluntarilor, categoria coordonatorul/coordonatoarea de voluntari al anului.

Nu este primul său trofeu la acest festival prestigios. În anul 2012, ea fiind pe atunci lidera Fondului pentru Tineri Ungheni, a obținut titlul de cel mai bun voluntar.

Grupul Voluntarii „Pro Ungheni”, fondat în 2016, coordonat de Marina Atamuratov, a reușit deja să se impună. „Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar trebuie să spun că e un grup de tineri dornici să producă schimbarea în orașul Ungheni. Prin cele peste 200 de activități în care au fost implicați acești tineri, au demonstrat că sunt o forță”, spunea dânsa într-un interviu publicat recent de Expresul.md.

De notat că în 2019, Voluntarii „Pro Ungheni” au obținut titlul de cel mai activ grup de inițiativă la același  Festival al Voluntarilor.
„Mă bucură că am reușit, de-a lungul anilor, să formăm tineri bine informați, activi, care continuă să fie la fel de activi și în comunitățile unde se află la moment”, mai declara ea în același interviu.

În fotografie: Marina Atamuratov (în stânga) împreună cu un grup de voluntari „Pro Ungheni”.
Fotografie: Facebook.md/Primăria municipiului Ungheni

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *