La Sadova, Crăciunul va încăpea într-o cutie de pantofi

Grupul Femeilor în Acțiune din Sadova a inițiat o Campanie de colectare a darurilor de Crăciun pentru copii: „Crăciunul într-o cutie de pantofi”.

Potrivit Marianei Ceban, una dintre membrele Grupului de Acțiune, a declarat pentru „Expresul” că cei care vor dori să se implice în această campanie, trebuie să țină cont de trei pași: de găsit cutia de pantofi ideală, capacul cutiei și cutia să fie învelite separat și să selecteze cu atenție obiectele care vor fi puse în cutie. ”Condiția principală este de a găsi o cutie de pantofi, cu capac, de mărime medie, după care capacul și cutia vor fie învelite separat, pentru ca să nu se deterioreze ambalajul  la deschiderea cadoului și, desigur, fiecare dar din cutie trebuie să fie nou. Mâncarea nu se acceptă, dulciurile fac excepție, doar dacă termenul de valabilitate este respectat. Pe cutie trebuie de scris dacă e pentru băiat sau fată”, a subliniat Mariana Ceban.

Iar pentru a fi cât mai creativi și inspirați la completarea cutiei de pantofi, Grupul Femeilor în Acțiune, a venit și cu o listă a potențialelor cadouri, începând cu obiecte de igienă personală (pastă și perie de dinți, săpun, șampon,  deodorant, cremă) până la piese vestimentare (fulare, mănuși, pijamale, tricouri, lenjerie, etc.), inclusiv jucării. Nu sunt de neglijat nici rechizitele școlare, cărțile.

Apoi, cutiile vor fi aduse la Biblioteca din localitate, iar ulterior acestea vor fi distribuite beneficiarilor. ”Deocamdată nu știm cum vom împărți aceste daruri dar suntem în căutarea unei idei creative și cât mai interesante”, ne mai spune femeia.

Totodată Mariana Ceban s-a arătat încântată de rezultatul campaniei din anul trecut și speră că și în acest an lumea va fi receptivă și se va mobiliza pentru a face un copil fericit. „Sperăm că se vor colecta mai multe daruri pentru a putea aduce zâmbetul pe buzele a mai multor copii, în cadrul celei de-a doua ediție a Campaniei ”Crăiunul într-o cutie de pantofi”.

Tatiana Tesliuc


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *