Spitalul Raional Ungheni a primit în dar un ventilator pulmonar în valoare de 200 mii de lei. Cine e binefăcătorul

Un grup de preoți, în frunte cu PS Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, au mers, în ziua de 24 noiembrie, la Spitalul Raional Ungheni, pentru „înfăptuirea unui act de binefacere”.

Spitalului i-a fost donat un ventilator pulmonar, care a fost cumpărat din Turcia și a costat 200 mii de lei.

Fotografie: Facebook.com/Petru Musteață
Fotografie: Facebook.com/Petru Musteață
Fotografie: Facebook.com/Petru Musteață

„Acest aparat, care, în situația actuală creată de COVID-19, este de o mare necesitate pentru Spitalul Raional și implicit pentru pacienții ce se tratează de COVID-19, l-am procurat cu suportul financiar al preoților din Eparhie, dar și a unor prieteni și conoscuți personali”, a scris pe pagina sa de facebook Episcopul, subliniind, totodată: „Biserica în permanență a ajutat și a susținut oamenii din toate sferele sociale. Acest virus, această pandemie nu avea cum să mă lase pe mine, ca Chiriarh al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, să fiu indiferenți față de pacienții infectați cu COVID-19. Or, viața e cel mai prețios dar făcut de Dumnezeu omenirii”.

Potrivit dânsului, directorul Spitalului Raional Ungheni, Andrei Alexeev, a ținut să menționeze necesitatea și importanța majoră a acestui aparat pentru spital în general și pentru pacienți în particular, mulțumindu-le celor care au contribuit la procurarea acestui ventilator pulmonar.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *