Reabilitarea drumului Chișinău-Ungheni în presa de la Chișinău. Cum este supranumit acest traseu

Imagine simbol

„Drumul iresponsabilității. O porţiune de peste 20 de kilometri a şoselei Chişinău-Ungheni, în reparație de șase ani”, titrează publika.md

”Moldova, ţara în care lucrurile încep, dar nu se mai termină, iar singurele lucruri duse la bun sfârşit sunt iresponsabilitatea şi promisiunile nerespectate. O porţiune de peste 20 de kilometri a şoselei Chişinău-Ungheni urma să fie dată în folosinţă încă acum patru ani, lucrările însă nu sunt nici astăzi gata. Între timp, autorităţile au stabilit un nou termen: decembrie 2022, adică încă peste doi ani”, menționează sursa citată.

„Lucrările de reparație a traseului Chișinău – Ungheni, pornite încă în anul 2014, continuă să bată pasul pe loc chiar și la patru ani după expirarea termenului la care companiile contractate de autorități au promis să le încheie. Cele mai mari probleme sunt raportate pe segmentul de drum Vatra – Strășeni, compania responsabilă având probleme financiare, a spus, pe 19 noiembrie, la ședința Guvernului ministrul Economiei, Sergiu Răilean”, scrie tv8.md.
 
„Aniversare și nu prea: Drumul reabilitat Chișinău-Ungheni trebuia dat în exploatare exact cu patru ani în urmă. Un contract, executat în proporție de 68%”, scrie Agora.

Aceeași sursă mai menționează: Reparația care a „prins” al șaselea Guvern. Reparația a început pe timpul Guvernului Leancă și a continuat în timpul mandatelor Guvernelor Gaburici, Streleț, Filip, Sandu și Chicu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *