Primăria Ungheni precizează: nu se închid piețele, nu se închid instituțiile de educație

Imagine simbol: ziare.com

Urmare a unui număr mare de întrebări privind activitatea piețelor și instituțiilor de educație din municipiul Ungheni, Primăria a făcut, pe pagina sa de facebook, câteva precizări:

1. Piețele vor continua să activeze în regimul, aprobat prin decizia nr. 7 „Cu privire la aprobarea regimului de lucru al piețelor comerciale de pe teritoriul mun. Ungheni” din 17.07.2020.
Potrivit deciziei respective, Piața Соорсоmеrț а UCOOP Ungheni (piața din centrul orașului Ungheni)  activează în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică. Piețele ,,Setraco” (de pe strada Națională) și ,,Pitulicea” (din cartierul Tinereții) activează de luni până duminică inclusiv.

2. Instituțiile de educație continuă să activeze în regim obișnuit.

De notat că, în aceste zile, la Ungheni continuă să fie răspândite diverse falsuri. Sursa acestora, deocamdată, nu se cunoaște.
Astfel, se vehicuează că se închid piețele din Ungheni pentru trei luni. Sau că, începând cu 23 decembrie, instituțiile de educație vor reveni la regimul online de activitate.

„Situația privind infecția cu COVID-19 în municipiul Ungheni este sub control și nu există nici un fel de premise pentru decizii radicale”, se menționează în postarea de pe facebook.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *