JCI Ungheni și-a ales un nou președinte. Este o jurnalistă!

JCI Ungheni, una dintre cele mai active și vizibile organizații obștești din Ungheni, și-a ales un nou președinte. Este vorba de Veronica Gorea, jurnalistă, care și-a început cariera profesională la „Expresul”.

Veronica Gorea

„Sunt fericită că am încrederea oamenilor din jur, dar, totodată, sunt cu picioarele pe pământ și îmi dau seama că laudele trebuie să le primesc la sfârșit de 2021. Am ales conștient și cu mult curaj să aplic pentru această funcție, dorind să sparg cumva stereotipuri, dar și să vin cu noi viziuni și proiecte. Mi-am dorit să fac acest pas atât pentru mine, cât și pentru comunitatea noastră”, a declarat dânsa pentru „Expresul”.

Veronica Gorea a precizat că a fost motivată și de munca unor foști președinți JCI Ungheni. Referindu-se la planurile pe care le are pe perioada mandatului său, a zis: „Deocamdată, primul obiectiv este atragerea mai multor femei în organizație. Ne dorim cu toții un an memorabil și cred în 2021”.

JCI Ungheni face partea din familia Junior Chamber International (JCI), care este o federaţie mondială de tineri lideri şi antreprenori. Pe parcursul celor șapte ani de activitate la Ungheni, organizația s-a impus prin activismul său și numeroasele acțiuni defășurate în folosul comunității. Ultimul proiect realizat este ”Șahul – punte între generații”, grație căruia a fost amenajat în parcul Central „Micul Cluj” un loc special pentru amatorii de șah, fiind instalate 3 mese duble de șah.

Anual, organizația își alege un nou președinte. Veronica Gorea este al optulea președinte și prima femeie aleasă în această funcție.
Noii vicepreședinți ai JCI Ungheni sunt: Tania Costei, Daniela Joian Cracan, Ion Bolganschi, Constantin Basoc.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *